Workshops Hondenfotografie

Wil je graag leren hoe je mooie, scherpe en goed belichte foto’s van je hond maakt? En wil je weten wat het inhoudt om buiten de automatische stand van je camera te werken?

In mijn workshop hondenfotografie laat ik je zien hoe ik omga met mijn modellen, hoe ik zorg dat zij zich op hun gemak voelen en hoe ik ze mooi positioneer. Verder leg ik uit hoe ik mijn camera instel en een goede compositie kies.

Na een korte uitleg van de theorie zullen we naar buiten gaan en het nieuw geleerde uitproberen op geduldige hondenmodellen! Vervolgens zullen we de gemaakte foto’s bekijken en bespreken wat er anders kan, om daarna weer naar buiten te gaan en dit uit te proberen. Na deze twee fotorondes en een tweede korte nabespreking zal ik vertellen over de nabewerking die ik aan mijn foto’s doe in Lightroom en Photoshop.

Ik geef je een overzicht mee van wat we tijdens de workshop geleerd hebben. Kort en bondig, zodat je dit in je cameratas kan steken en erbij kan pakken wanneer je het nodig hebt. Ook ben ik de weken na de workshop beschikbaar voor vragen en feedback, zodat je kunt blijven leren.

Tijdens mijn fotoreportages en workshop vind ik persoonlijke aandacht erg belangrijk. Daarom geef ik mijn workshops individueel of in groepjes met maximaal 3 personen (meer personen in overleg mogelijk).

De workshop duurt ongeveer een dagdeel en ik zorg voor warme drankjes en wat lekkers. De datum, locatie en modellen kunnen in overleg met de deelnemers gekozen worden.

De kosten voor een privéworkshop bedragen 130 euro incl. BTW en voor elke tweede/derde persoon komt daar 70 euro bij. Voor drie personen betaal je dus 90 euro per persoon.

Voor algemene workshops over het instellen van je camera voor verschillende onderwerpen / workshops portretfotografie kun je contact met mij opnemen, ook dit is mogelijk! 🙂


Follow by Email
Facebook
Instagram