“It’s one thing to make a picture of what a person looks like, it’s another thing to make a portrait of who they are.”


- Paul Caponigro -

Paulien


# 24 jaar oud
# samenwonend in Groningen
# afgestudeerd in biologie
# sinds kinderjaren gek van fotografie
# twee Border-Collies & een Cairn Terriër

Eigenlijk is deze pagina een beetje overbodig, want ik hoor vaak dat je hoe ik ben terugziet in mijn foto’s: persoonlijk, gevoelig, warm. Voor mij geen geforceerde poses, veel liever maak ik uitgebreid kennis met mijn modellen (mens of dier) en maak vervolgens foto’s van hen zoals ze zijn. Ik vind het een eer dat ik tijdens de fotoreportage tijdelijk deel uit mag maken van het leven van mijn model, dat er een vertrouwensband opgebouwd wordt en we samen tot een resultaat kunnen komen waarin zowel het karakter van mijn model en als mijn stijl naar voren komen. Ik voel tijdens de fotoreportage toename in zelfvertrouwen, liefde en/of plezier in mijn modellen en dat gevoel is zo aanstekelijk dat ik ook na de reportage nog lang een goed gevoel heb.

Ik krijg veel inspiratie uit het buiten zijn, ik ben dan ook een echt ‘buitenmens’. Het liefst ga ik in mijn vrije tijd met mijn tent op zoek naar verlaten plekjes in de natuur, wat je terugziet in mijn werk als reisfotograaf. Voor mij niets leukers dan mijn fotoshoots met modellen combineren met frisse lucht op een mooie locatie 🙂

Spreekt mijn kijk op fotografie je aan en lijkt het je leuk om met mij samen te werken? Neem gerust contact met me op via de contactpagina!

“If the photographer is interested in the people in front of his lens, and if he is compassionate, it’s already a lot. The instrument is not the camera but the photographer.”

— Eve Arnold —

Follow by Email
Facebook
Instagram